Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητά μου παιδιά,
Η επιτυχής εισαγωγή σας στις σχολές και στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, πλημμυρίζει όλους μας με αισθήματα χαράς και ελπίδας . 
Αισθανόμαστε επίσης και ευγνωμοσύνη προς όλους σας, που με την υπομονή και την επιμονή σας μας διδάξατε ότι με βαθιά πίστη και σκληρή δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε λαμπρά αποτελέσματα. 
Επιθυμώ να  εκφράζω προς όλους και όλες τις θερμότερες ευχές μου και απευθύνω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου! Η επιτυχία σας δικαιώνει εσάς, τους γονείς και τους καθηγητές σας.
Είστε η ελπίδα του τόπου μας για το αύριο. Οι ευχές και οι προσευχές μας σας συνοδεύουν στο όμορφο αυτό ταξίδι που αρχίζει για όλους σας.
Όμως και όσοι παρά τις προσπάθειες και τον αγώνα σας δεν καταφέρατε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρακαλώ να μην απελπίζεστε. Η ζωή προσφέρει διαρκώς ευκαιρίες σε όσους αγωνίζονται. Αξιοποιήστε τις δικές σας, ο καθένας με τα ιδιαίτερα χαρίσματά του, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.
Η ζωή παρουσιάζει συνεχώς νέες ευκαιρίες, τις οποίες καλούμαστε να αξιοποιήσουμε με τα ιδιαίτερα χαρίσματά του ο καθένας, κάνοντας πράξη τα όνειρά του. 
Εύχομαι ολόψυχα ο Κύριος να ευλογεί τη ζωή σας, να χαριτώνει τις προσπάθειές σας και να σας εμπνέει στις προσπάθειές σας για τη γνώση και την πρόοδο.
Καλή και ευλογημένη σταδιοδρομία σε όλους.

† Ο Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων