Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Γνωστοποιείται ότι την Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε, μέσω του καταστήματος υπεραγοράς «Μασούτης», η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό δικαιούχες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας με χαμηλό εισόδημα.
Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της καθ  ἡμᾶς Ιεράς Μητροπόλεως με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας που σκοπό έχει την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν πληγεί τόσο από την εντεινόμενη οικονομική κρίση, όσο και από την τρέχουσα πανδημία.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στο Διευθυντή αυτής  κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και στα Καταστήματα «Μασούτης» για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού επισιτιστικού προγράμματος, εν μέσω τοιαύτης της δοκιμασίας που διερχόμεθα.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ